Zoekactie naar vermiste vrouw, echtgenoot aangehouden

dinsdag 31 mei 2016

Ophemert - De politie is sinds donderdag op zoek naar een vermiste vrouw die in Ophemert woont. Het gaat om de 37-jarige Emilia Maskiewicz.

De politie heeft buurtonderzoek gedaan en sporenonderzoek. Dat gebeurde onder andere op de plek waar de vermiste vrouw woonde en op het adres in Ophemert waar haar echtgenoot woonde. Op basis van sporen en verklaringen gaat de politie er op dit moment vanuit dat de echtgenoot van de vrouw iets te maken heeft met haar vermissing. Deze 34-jarige man is daarom zondag aangehouden, hij zit nog vast op dit moment. In de afgelopen dagen is door de politie op meerdere plaatsen gezocht naar de vrouw. Vandaag wordt er opnieuw rond Ophemert naar de vrouw gezocht. 

Om meer informatie te krijgen in het onderzoek doet de politie een nieuwe oproep aan getuigen. De vermiste vrouw is op donderdagavond 26 mei rond 18.20 uur voor het laatst gezien aan de Bommelsestraat in Ophemert. Een foto en signalement van de vrouw kunt u hier vinden. Hebt u deze vrouw op donderdagavond nog gezien? Of in de dagen daarna? Heeft u andere informatie over deze vrouw die mogelijk kan helpen bij het onderzoek? Hebt u iets verdachts gezien rond de Bommelsestraat in Ophemert op donderdag 26 mei? Bel dan de politie via 0900-8844. 

De politie is op vrijdag 27 mei het onderzoek naar de vermiste vrouw gestart. Op zaterdag is ook het publiek om hulp gevraagd en is de vermissing op politie.nl onder de aandacht gebracht. Toen werd er nog vanuit gegaan dat de vrouw voor het laatst in Tiel gezien zou zijn, maar dat lijkt inmiddels niet meer aannemelijk. Omdat de zorgen over de vrouw groter werden is er daarna opgeschaald, sinds maandag is een rechercheteam van 15 rechercheurs met het onderzoek bezig.

(2016260302)

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Bruchem | 112 alarmeringen Bruchem | Goedkoop Tanken in Bruchem | Supermarkten in Bruchem | Weerbericht Bruchem